انواع فلزیاب
فرایند جستجوی طلا و سایر آثار باستانی بیش از آنچه که فکر کنید دشوار است. تجربه، مهارت، و تجهیزات سه عامل مهمی هستند که در این حین به آنها نیاز پیدا می کنید. با کمی بررسی به این نتیجه می رسید که انواع فلزیاب، اصلی ترین ابزار هر جستجوگر طلا است. این سازه دارای نمونه های مختلفی است که هر یک برای انجام یک فرایند مشخص طراحی و ساخته شده اند. حال اگر این نمونه ها را نشناسید و به اشتباه یک نمونه از آنها را تهیه کنید، ضمن عدم نتیجه گیری از کاوش خود دچار یک ضرر مالی می شوید. در ادامه این مطلب ضمن درج انواع ردیاب طلا، شما را با نمونه هایی از آنها آشنا می کنیم.
فلزیاب چیست؟
بر اساس بررسی های انجام شده فلزیاب یک دستگاه الکترونیکی یا نیمه الکترونیکی است که برای شناسایی فلزاتی که در عمق زمین یا درون اجسام مختلف پنهان شده اند کاربرد دارد. این اقلام ابتدا فرکانسی را به زمین ارسال کرده و یک میدان مغناطیسی جدید خلق می کنند. شکل ساختاری هر میدان با توجه به عناصری که با آن برخورد کرده است متفاوت است. چنانچه این امواج با فلزات رو به رو شده باشند شکل خاصی از موج را به دستگاه فلزیاب ارسال کرده، و سیستم را از وجود سوژه با خبر می کند. انواع فلزیاب می تواند برای کاربرد هایی همچون بازرسی های امنیتی، کشف آثار باستانی، یافتن طلا، جواهرات و … مفید باشد.
بررسی انواع فلزیاب
همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم یک جستجوگر با ارجاع به بازار های مصرف می تواند با انواع دستگاه فلزیاب رو به رو شود. هر کدام از این نمونه ها علیرغم داشتن شباهت ها، دارای تفاوت هایی نیز هستند. اصلا همین فرق ها است که آنها را به گروه های مختلف تقسیم می کند. در ادامه برخی از آنها را شرح می دهیم.
- فلزیاب تفریحی
- فلزیاب پالسی
- فلزیاب فرکانسی
- فلزیاب مغناطیسی
- فلزیاب اسکندر تفریحی
فلزیاب تفریحی
در میان انواع دستگاه طلا یاب، فلزیاب تفریحی یکی از ارزان نرین آنها است. این نمونه سبک و کوچک است و جستجوگر به راحتی می تواند آن را حمل و جا به جا کند. در بخش داخلی این سازه دیسک های کوچکی به کار رفته است که هر کدام 25 سانتی متر طول دارند. انواع فلزیاب تفریحی ضمن داشتن دقت و سرعت بالا در کاوش، تنها 20 الی 50 سانتی متر از عمق زمین را جستجو می کنند. درواقع آنها می توانند فلزات و طلاهایی را شناسايي کنند که به سطح زمین نزدیک اند. نا گفته نماند که انواع فلزیاب تفریحی می تواند اجسام مختلف را از لحاظ نوع فلز تفکیک کند.
فلزیاب پالسی
فلزیاب پالسی، نمونه دیگری از این دستگاه ها است که در لیست انواع ردیاب طلا قرار می گیرد. این دستگاه اطلاعات خود را از طریق ارسال پالس و بررسی بازخورد ها بدست می آورد. این نمونه از فلزیاب ها معمولا سنگین و بزرگ هستند چرا که باتری های حجیمی در ساختار آنها وجود دارد. عمق جستجوی این سازه ها چندان هم بالا نیست. اما دقت و سرعت سازه در کشف اقلام فلزی بخصوص طلا بی نظیر است.
فلزیاب فرکانسی
انواع دستگاه فلزیاب نمونه های فرکانسی را نیز شامل می شود. آنها فرکانس ارسال می کنند و میدان های مغناطیسی مختلف را در بخش زیرین زمین ایجاد می کنند. دستگاه می تواند با بررسی شکل موج ایجاد شده تشخیص دهد که آیا در این محدوده طلا وجود دارد یا خیر. امکان تفکیک از جمله ویژگی های مثبتی است که در انواع طلایاب فرکانسی وجود دارد. لازم به ذکر است که کار با این نمونهها نیازمند تجربه و مهارت کافی است چرا که فرد باید بتواند ضمن درک تمام دستورالعمل های موجود در سازه، آن را برای جستجو در موقعیت های مختلف تنظیم کند.
فلزیاب مغناطیسی
انواع ردیاب طلا مغناطیسی از عناصری مثل سنسور، لوپ، و کوئل تشکیل شده اند. این نمونه ها جریان های مغناطیسی را در زیر زمین فعال کرده و با بررسی عملکدد، تفاوت ظاهری و سرعت حرکت آنها فلزات را در این بین شناسایی می کنند. انواع طلا یاب مغناطیسی می تواند جمع متفاوتي از فلزات را از دیگری جدا کند. سرعت، دقت و عمق کاوش در این سازه متوسط است.
فلزیاب اسکنر تفریحی
انواع اسکنر فلزیاب شامل دستگاه هایی می شوند که علاوه بر پخش صوت ساتع شونده از فلزات می توانند شکل ظاهری آنها را نیز اسکن کنند. اینکه هدف مورد نظر شما در کدام دسته ی فلزات قرار می گیرد، چه اندازه ای دارد و در چه عمقی از خاک دفن شده است از جمله اطلاعاتی است که می توانید از طریق این اسکنر بدست آورید. انواع اسکنر فلزیاب عموما از ترسیم های دو بعدی و سه بعدی استفاده می کنند. آنها همچنین دارای نرم افزار هایی هستند که با متصل شدن به رایانه می تواند امکان ایجاد تغییرات در تنظیمات و مشاهده داده ها را به کاربر بدهند.
انواع باتری در فلزیاب
باتری هایی که در فلزیاب ها به کار می روند می توانند به دو دسته کلی قابل شارژ و غیر قابل شارژ تقسیم شوند. نمونه قلیایی و لیتیوم غیر قابل تجدید است. اما باتری هایی مثل پلیمر یون، لیتیوم یون، هیربید نیکل و کادیوم پس از کاهش میزان انرژی شان مجددا شارژ می شوند.
انواع ردیاب طلا
اینکه یک دستگاه فلزیاب با چه قیمتی به فروش برسد تا حد زیادی به مشخصات و امکانات ساختاری آن بستگی دارد. بدیهی است که سازه ای که با کمک تکنولوژی بروزی ساخته شده است و می تواند عمق زیادی از زمین را با دقت بالا کاوش کند نسبت به یک نمونه دستی و قدیمی قیمت بیشتری دارد. وجود برخی امکانات اضافه مثل صفحه نمایش، هشدار دهنده صوتی و تصویری، هدفون بی سیم و … نیز می تواند این نوسان را ایجاد کند. در آخر نیز عواملی مثل نوسانات حاکم بر بازارهای ارزی و واسطه هایی که میان خریدار و فروشنده قرار دارند می توانند بهای این سازه را کم یا زیاد کنند.
خرید انواع دستگاه طلا یاب
عرضه کنندگان مختلفی در سراسر کشور در امر عرضه انواع دستگاه فلزیاب فعالیت می کنند. شما باید با بررسی فروشگاه های مختلف نمونه ای را برای مراجعه و خرید انتخاب کنید که کیفیت و اصالت محصولات خود را تضمین کند. داشتن درگاه اعتماد، سابقه کاری بالا، و ارائه خدمات پس از فروش گسترده نیز در این امر بسیار مهم است.
نکات خرید فلزیاب
در حین خرید فلزیاب باید به نکات مختلفی توجه کنید که یکی از مهم ترین آنها، تعیین هدف و کارایی شماست. مشخص کنید که فلزیاب را برای انجام چه کاری نیاز دارید و چه نوع فلزی را قرار است با آن جستجو کنید. سازه ای که در آخر خریداری می شود باید با خواسته های شما سازگاری داشته باشد. البته که بودجه ای که قرار است صرف کنید نیز بسیار مهم است. انواع فلزیاب های موجود در بازار ممکن است از لحاظ قیمت به چند صد میلیون تومان نیز برسد.
فراموش نکنید که گرانترین دستگاه گنج یاب جهان لزوما بهترین آن نیست. بلکه واژه بهترین با آنالیز شرایط کلی شماست که مشخص می شود. بسیاری از فلزیاب های موجود در بازار دارای عملکرد پیچیده ای هستند. آنها برای استفاده افرادی طراحی شده اند که در این امر تجربه و مهارت کافی دارند. پس علمی که از جستجوگری دارید از دیگر عاملانی است که باید در حین خرید دستگاه فلزیاب به آن دقت کنید.
نتیجه گیری
فلزیاب ها دستگاه های خاصی هستند که به طور اختصاصی برای کشف و شناسایی انواع فلز از جمله طلا طراحی و ساخته شده اند. آنها دارای نمونه های مختلفی هستند که هر یک کاربرد و ویژگی های خاصی دارند. به عنوان مثال فلزیاب پالسی برای کشف طلا در عمق کم مناسب اند. اما نمونه های فرکانسی می توانند محدوده و عمق بیشتری را مورد بررسی قرار دهند. سرعت، دقت، عمق کاوش، تکنیک جستجو و … پارامتر های مختلفی در یک فلزیاب است که می تواند بر اساس نوع ساختاری آن متفاوت باشد.
سؤالات متداول
انواع فلزیاب از نظر برند چیست؟
انواع فلزیاب از نظر برند، شامل دستگاههای شرکت okm آلمان ، فلزیاب پروتون ، فلزیابهای شرکت ماینلب ، فلزیاب آمریکایی و… است. تنوع برند به طور کلی زیاد است.
انواع فلزیاب از نظر ساخت کشور چیست؟
میتوان به کشورهایی چون فرانسه، آلمان، ترکیه، استرالیا، آمریکا اشاره کرد. بهترین ها در این کشور ها معمولا تولید شده است.
برای خرید انواع فلزیاب چگونه اقدام کنیم؟
مجموعه آنا فلزیاب در زمینه خرید و فروش دستگاهها فعالیت طولانی و پرثمر داشته و همواره به علاقه مندان به این حوزه، مشاوره و راهنمایی های بسیار خوبی ارائه داده است. جهت خرید میتوانید با مشاوران ما در ارتباط باشید.